aequalis Llum/LED's Projectes Disseny Club
 aequalis disseny
eco productes automoció esports mobiliari

Camperització d'un vehicle Land Rover. "Land Motorhome"

L'objectiu del projecte Land Motorhome és el de transformar un Land Rover Defender 110 SW, en un vehicle apte perquè quatre persones puguin viatjar, viure i dormir. La incorporació dels diferents accessoris ens permet disposar d’un Equipament Complet per a realitzar qualsevol tipus de

viatge, fins i tot en condicions extremes, i cobrint una sèrie de necessitats bàsiques.

 

land motorhome by oriol marrugat

 

Els criteris de disseny es basen, en part, en la pròpia filosofia de disseny i construcció del Land Rover Defender: Funcional, Senzill i Sostenible i amb una sèrie de condicions i objectius marcats.

La transformació i l’equipament no ha d’afectar en la utilització del vehicle com a mitjà de transport diari; no ha d’afectar en les prestacions 4x4; aparentment a d’ésser mínima; ha de cobrir una sèrie de necessitats bàsiques, resultar apte perquè 4 persones puguin viatjar, viure i dormir; ha d’ésser amb dissenys modulars, obtenir els accessoris necessaris segons les necessitats de l’usuari; ha de ser de fàcil muntatge i desmuntatge, que el propi usuari ho pugui realitzar.

 

 


Toldo autoportant per a una furgoneta. "WV T3 Sincro - Dehler" .

El client dessijava disposar d'una ombra pròpia sense depèndre de l'entorn on acampava el vehicle. Especialment pensat per espais desertics.

 

 

toldo furgo wv by oriol marrugat

 

 


Gràfica africana d'un vehicle periodístic del Barcelona-Dakar 2005.

L'únic objectiu de la gràfica aplicada era aconseguir un somriure dels infants africans per allà on passava el vehicle i que feia el seguiment de la cursa.

 

 

retolació vehicle barcelona dakar 2005 by oriol marrugat

 

 

 

 

 

oriol.marrugat@aequalis.cat